Nyári jobb agyféltekés rajztábor gyerek - Kezdőknek és Haladóknak

A tanfolyam 5 napos (hétfő - péntek).

Hétfő - Péntek:    8.30 - 13.30

Budapest, XVII. Kréta u. 8 Dekorka Oktatóterem

A tanfolyam ára: 25000 Ft.

A tanfolyamon részt vehetnek:

  • kezdők, azok a tanulóknak, akik először találkoznak a jobb agyféltekés rajzolás módszerével. A tanfolyam tananyaga megegyezik az alaptanfolyam tananyagával. A tanfolyamon használt eszközöket, tananyagot biztosítjuk a tanulók számára, amit a tanfolyam végén haza lehet vinni.
    Ajánlott korhatár: 10 év.

  • haladók, azok a tanulóknak akik már végeztek jobb agyféltekés rajztanfolyamot. Ők nem az alaptanfolyam anyagát végzik, hanem továbbfejlesztjük eddigi tudásukat. A haladó tanfolyamon betekinthetnek a színes ceruzák világába. A tanfolyamon használt eszközöket, tananyagot biztosítjuk a tanulók számára, amit a tanfolyam végén haza lehet vinni. Ajándék egy 24 db-os akvarell színes ceruza készlet.
    Ajánlott korhatár: 12 év.

Nyári jobb agyféltekés festő tábor gyerek - kezdőknek

 Hétfő - Péntek:    15.00 - 18.0


Azoknak a tanulóknak ajánljuk, akik szeretnének megismerkedni a festészet rejtelmeivel. Alapképzettséget nem igényel.  A tanfolyamon használt eszközöket (akrilfesték, ecset, vászon stb.) biztosítjuk a tanulók számára, amit a tanfolyam végén haza lehet vinni. Ajándék egy 3 db-os ecsetkészlet.
Ajánlott korhatár: 12 év.


A tanfolyam minden reggel 8.30 kezdődik,  befejezése 13.30.  A tanfolyamon korlátlan ásványvíz fogyasztása biztosított, az étkezést a résztvevők egyénileg oldják meg. Minden esetben kényelmes öltözék ajánlott.
Jelentkezési feltétel:  10 éves kor.
A tanfolyam minimum 6 fő esetén indul és maximális létszám 10 fő.

A jelentkezni a kapcsolat menüpont alatti űrlap kitöltésével lehet, ill. e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.
 

Következő tanfolyamaink

11
jan.
XVII. Kréta u. 8
-
Budapest
24.000 Ft (2,5 nap).

19
jan.
XVII. Kréta u. 8
-
Budapest
24.000 Ft! (2 nap)